Spaţii comerciale

Unirea Shopping Center Bucuresti

Pentru unul dintre cele mai mari centre comerciale din tara, cu o suprfata de peste 80.000 mp, solutia de climatizare gandita si implementata de Cominvest a fost una complexa si realizata cu succes. Detalii despre aceasta solutie puteti gasi si pe pagina "Sisteme BMS"

Putere frigorifica instalata:

3385 kW - sisteme VRV capacitate tratare aer a centralelor 5.6 MegaW si Debit 300 000 mc/h; statie de frig de capacitate 4400 kW - putere chillere si 5200 kw - turnuri de racire

Echipamente instalate:

Sisteme multiV cu unitati interioare tip caseta si blower (cu distributie aer prin grile si anemostate) - peste 400 de unitati.

Control, administrare, contorizare consum individual prin PC Central Controller; interfata pentru integrare in viitor in sistem BMS reproiectare si executie a statiei de producere apa racita ce deservesc centralele de ventilare; proiectare si executie centrale de ventilare - prin inlocuirea centralelor de tratare aer - 8 centrale tratare, cu aport de aer proaspat.

 

Unirea Shopping Mall Brasov

 

Putere frigorifica instalata: putere de racire 4.2 megaW

Echipamente instalate/ Solutie climatizare cu apa racita

Turnuri de racire cu circuit inchis - 3 bucati = 5115 kW chillere 3 buc = 4350 kW;

Centrale tratare aer 10 buc cu debit de 125500 mc/h, cu distributia aerului prin peste 2000 metri patrati de tubulatura rectangulara

Peste 240 de ventiloconvectori incastrati in tavan, cu putere instalata de 2 megaW;  echipamente integrate in sistemul BMS

Instalatie desfumare si instalatie filtroventilatie adapost ALA

 

Media Galaxy Unirea

Suprafata: 7000 mp

Putere frigorifica instalata: putere de racire 1000 kW

Echipamente instalate:

- Multi V plus cu unitati interioare tip blower cu distributie aer prin anemostate si grile

- recuperatoare de caldura de 2000 mc/h - cca 48000 mc in total

 

Supermarketuri BILLA – 5 unitati comerciale

Solutie incalzire:

Chillere cu capacitati intre 80 si 140 kW, cu unitati terminale tip ventiloconvector si echipamente de racire in detenta directa, tip caseta; au fost instalate, de asemenea si sisteme de ventilatie pentru evacuare aer viciat si introducere aer proaspat, dar si centrale de tratare aer.

 

Sensiblu - 115 farmacii

Solutie:

14-20 kW- putere frigorifica/ locatie, cu unitati racordabile la tubulatura, de tip caseta si unitati de perete sau pompe de caldura.

 

Magazin Koton Lipscani

Suprafata: 3000 mp
Soluția: răcire-încălzire cu pompe de căldură VRF de 180 kW CTA de 8.500 mc/h
Unități interioare tip blower cu montaj în plafon fals.

 

Magazine C&A (Drobeta Turnu-Severin, Sf. Gheorghe)

Suprafață: 1.500 mp/magazin
Soluție: sistem VRF cu 3 module de 168 kW, cu unități interioare tip casetă, perdele de aer integrate în sistem VRF, sistem de ventilație cu recuperare de căldură de înaltă eficiență de 3.500 mc/h.