Service

Buna funcționare a instalațiilor si menținerea acestora în parametrii proiectați sunt factori esențiali în creșterea duratei de viață, in optimizarea costurilor și nu în ultimul rând, in confortul utilizatorului.

COMINVEST asigură garanția produselor furnizate și a lucrărilor executate, atât în mod direct, cât și în colaborare cu producatorii acestora. Asiguram și servicii de reparații și întreținere, optimizare energetica, in baza unor contracte de service, dar si la cererea beneficiarului.

Colaborarea indelungata cu furnizorii nostri ne-a certificat statutul de servicer autorizat in perioada de garantie si post-garantie.

Datorita cunostintelor si abilitatilor tehnice deosebite, dobandite si verificate de-a lungul timpului, precum si a unei echipe foarte bine pregatite in domeniul HVAC, furnizorii ne-au recunoscut si certificat competenta pentru asigurarea service-ului in garantie si post-garantie pentru toate echipamentele pe care le comercializam.

Folosirea pieselor de schimb originale, a procedurilor de reparatii recomandate de producatori si respectarea documentatiilor tehnice ofera certitudinea rezolvarii corecte a oricarei probleme de ordin tehnic, indiferent de complexitatea acesteia, precum si pastrarea integritatii functionale a instalatiilor.

La cerere, realizam analize ale sistemelor HVAC în ceea ce priveste randamentul acestora, precum și optimizări care conduc la scăderea costurilor și creșterea eficientei.