Despre Cominvest

Misiune

Misiunea noastra este sa facem lumea un loc mai confortabil. Solutiile HVAC propuse si implementate de noi au puterea de a transforma un spatiu in “acasa”, fie ca este vorba de locuinte, birouri, spatii comerciale, institutii.

 

Cominvest este o societate romana, cu capital integral privat, fondata in 1997.

Avem o experienta de peste 25 de ani in domeniul sistemelor HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat).

Activitatea noastra se concentreaza pe proiectarea, furnizarea, instalarea si punerea in functiune, precum si asigurarea serviciilor de garantie si post garantie pentru sistemele HVAC. Reprezentam cu succes in Romania cei mai buni producatori de echipamente de aer conditionat si solutii de incalzire, racire, tratare aer. Suntem recunoscuti ca parteneri autorizati ai Daikin, Trane, LG Electronics, ACS Klima, Evapco, Wolf, Romstal, Viessmann, Buderus, Wilo, Carrier-Toshiba.

Ne-am propus sa oferim cele mai bune solutii de climatizare/ HVAC de pe piata romaneasca, astfel ca de-a lungul timpului am livrat cu succes peste 1800 de proiecte in domeniul lucrarilor comerciale si rezidentiale. In portofoliul nostru se regasesc hoteluri, spitale si centre medicale, spatii comerciale, spatii industriale, institutii, ansambluri de locuinte, din Romania, dar si din afara tarii. Alaturi de solutii profesioniste in ceea ce priveste sistemele de climatizare, asiguram servicii de implementare a sistemelor de control al confortului si eficientei energetice pentru o multime de echipamente si instalatii aflate in garantie sau post-garantie.

Gandim verde

Suntem preocupati in permanenta de imbunatatirea eficientei energetice si a nivelului de confort ale solutiilor pe care le implementam. De aceea, ne adaptam continuu ultimelor tehnologii in domeniu, atat la instalatiile nou proiectate, cat si la cele existente. Ne dorim sa contribuim la protejarea mediului, prin reducerea emisiilor de CO2 si a altor substante poluante sau cu efect de sera.