Soluții de climatizare

Experienta acumulata ne permite realizarea oricarui tip de solutie tehnica: de racire, incalzire, ventilatie sau sisteme de control centralizate. COMINVEST pune la dispozitie o gama variata de solutii de racire, incalzire, ventilatie, atat traditionale cat si moderne, incepand cu proiectarea, continuand cu executia si punerea in functiune, la un inalt nivel de calitate al materialelor folosite si a esteticii, pentru o integrare in solutia arhitecturala si de mobilier a spatiului, precum si obtinerea unui randament maxim cu costuri minime.

Administrarea eficienta a instalatiilor de incalzire, racire, ventilatie si a sistemelor de control centralizate, dar si interventia rapida si punctuala asupra eventualelor disfunctionalitati si defecte constituie puncte cheie in obtinerea unor performante energetice sporite, reducerea costurilor, cresterea gradului de confort al utilizatorilor, cresterea duratei de viata a echipamentelor.

Printre solutiile utilizate in privinta sistemelor de control centralizate enumeram: BMS, PC Central Controller, Touch Panel Central Controller, contorizare individuala, acces online din orice locatie la sistemul de control, automatizari personalizate, control de grup etc.

Avantajele solutiilor:

- asigurarea necesarul de aer proaspat

- asigurarea evacuarii aerului viciat

- asigurarea filtrarii aerului viciat

- asigurarea reglarii umiditatii

- realizarea tratarii calitative si cantitative a aerului,lucru foarte important atat pentru starea de sanatate, pentru confort cat si pentru obtinerea unei eficiente maxime in desfasurarea activitatii fizice si intelectuale

- asigurarea eficientei energetice